Finca Lacy

L’àrea industrial Polígono Industrial Finca Lacy es troba a l’extrem del terme municipal, junt als marges dret del riu Vinalopó a l’alçada de l’EDAR de Valle del Vinalopó.

És el polígon industrial més extens del municipi amb prop de 528.000 m2. Està dividit per la carretera CV-83, i connectat amb l’accés al polígon de Campo Alto i l’agregació de construccions industrials de l’Estació de Monóvar, pel que té una posició estratègica.

És el més modern dels Polígons de la ciutat, disposa de tots els serveis, serveis de restauració, alimentació, esport, etc.

Amb una ubicació excel·lent, aquest polígon es troba a 3 km de l’A-31 (vía principal que connecta amb Madrid i València i Múrcia), a 40 km de l’aeroport com el port d’Alacant i a 15 km de l’estació. l’AVE-Villena, el que permet garantir excel·lents comunicacions amb les principals infraestructures de les províncies.

174 parcel·les

Entrada naus 700 i 3.000 m²

Fibra òptica i ADSL

LED d'alumini

Sistema de recogida de residus

Vigilància

Elda
Industrial

Elda és la capital del Mig Vinalopó i l’urbs amb major volum de població de la comarca, amb prop de 53.000 habitants.

És una ciutat industrial, que aglutina el 34% de les empreses de la comarca del Mig Vinalopó amb aproximadament 4.000 empreses, 589 de les quals corresponen al sector industrial, i entorn del 70% pertanyen a la indústria del cuir i del calçat.

Directori d'empreses